dinsdag 20 september 2011

Daar is ie dan....

Eindelijk een beetje fatsoenlijke foto kunnen maken van de kast. Het is heel moeilijk om de kleur er goed op te krijgen, maar goed. Ik vind het heerlijk dat hij af is en ben echt aan het genieten van mijn 'nieuwe 'kast!
 

 

 


Zondag mijn verjaardag gevierd en een hele gezellige dag gehad. Hele leuke en mooie cadeautjes gekregen! (ik ben gek op cadeautjes, dus mijn dag was goed!)
 


Begin november ga ik met mijn moeder en schoonzusje naar de crea doe. Die envelop die je ziet liggen gaat dan mee, want daar zit mijn zakgeld in ;-)
Ik heb er heel veel zin in. Heerlijk lekker rondstruinen en heel veel leuke dingen zien en kopen!!!!

4 opmerkingen:

 1. hoi Natasja,
  wat is je kast prachtig geworden zeg! Echt, het is beslist veel werk geweest, maar je hebt er eer van zo! Nog gefeliciteerd trouwens, en wat leuk, dat envelopje... ik ben ook al aan het sparen voor begin november, haha, die creadoe die wil ik niet missen hoor. Wie weet, kom ik je nog wel tegen!
  groetjes,
  Wilmi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kast hoor!! Enneh ben helemaal niet nieuwschierig hoor, maar wat zit er "uit eigen tuin" in dat potje?? Veel plezier op de creadoe!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. respect hoor, wat een karwei, aar idd de moeite waard geweest! mooi geworden zeg!
  van harte gefeliciteerd nog ja, en heel veel plezier met je kadootjes..
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kast is heel erg mooi geworden. Je hebt echt eer van je werk. Nog gefeliciteerd met je verjaardag. en ja je moet flink sparen voor de crea doe
  er zijn daar zulke leuke dingen te koop. groet Petra

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...