woensdag 18 april 2012

Breidag en nog wat haken....

Vorige week waren hier in Nieuwegein 2 breidagen en daar ben ik samen met een vriendin even heen gegaan. Het was niet groot, maar wel heel leuk en gezellig. Ik heb een nieuwe haaknaald gekocht met een hele scherpe punt. Je kunt dan dus leuke randjes aan stof haken zondar dat je eerst met een naald moet opzetten. Heel handig en met een leuk resultaat. Ik heb me gelijk op een paar hartjes gestort die ik nog had liggen en die echt toe waren aan een randje ;-)

Een tijd geleden had ik dit kussen al gehaakt, maar het was nooit een echt kussen geworden. Je kent dat vast wel, het verdwijnt ergens in een hoek tot je het weer tegenkomt en het dan eindelijk maar eens echt afmaakt.


Mijn vriendin kocht op de Breidag dit boekje om gelukspoppetjes te haken. Ik heb het vandaag even van haar geleend en deze twee gemaakt. Febe mocht er een uitzoeken en die koos de blauwe baby. Naar het paard was ik nieuwsgierig dus die maakte ik voor mezelf. Bij gebrek aan puizige witte wol heb ik de manen met korte stukjes wit gemaakt.

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...