maandag 9 juli 2012

Een heel rijtje foto's

De eerste foto is de allesdrintas van Farbenmix. Ik vond het gelijk een leuk model en heb er dus eentje op proef gemaakt. Hij is super. Dit is het kleine model en dan wel met een rits, want dat vind ik zelf wel prettig. Ik denk dat er nog wel wat variaties gaan volgen :-)
In de tuin hebben we al een paar jaar een picknickbank staan. Heerlijk om aan te zitten en te eten, maar na al die jaren was hij niet zo heel mooi meer. Tijd dus voor een pimpje. Met tafelzeil aan de slag en hem even flink opgeleukt. We zijn klaar voor mooie warme avonden.....(als ze nog gaan komen)
De juffen kregen aan het einde van het jaar natuurlijk ook weer iets leuks. Ik maakte voor elke juf een Bijna koekjespot. Dat viel heel goed in de smaak. Ze vonden het heel leuk en Mila's juf heeft de koekjes meteen gemaakt en de volgende dag nog snel op school laten proeven. Manuel heeft een juf die voor heeeeeeel veel dingen allergische is dus dat werd geen koekjespot voor haar. Voor haar maakte ik een tasje met een lekker smeerseltje en een tijdschrift.
En de laatste foto is van Kylian. Hij is in de laatste week van de vakantie jarig en kreeg nu alvast een cadeau. Dan kan hij er de hele vakantie mee spelen. Een mooi basket en er wordt al flink gebruik van gemaakt!
Nu ga ik heerlijk genieten van het niet 4 keer op een dag heen en weer naar school moeten en heel hard hopen op beter weer, want dit is niet echt zomervakantieweer, toch?? Iedereen een fijne vakantie!!

1 opmerking:

  1. Je bent weer lekker creatief bezig geweest! Je picknicktafel is ook erg gezellig geworden hoor!

    De koekjespotten zijn hier ook opgeslagen. Ga ik ook zeker eens maken voor de juf :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...