maandag 7 februari 2011

Grote bestelling....

Wat een berichtje met foto op hyves al niet kan veroorzaken.
Ik had de foto van de sleutelhangers op mijn hyves gezet met de mededeling dat ik lekker bezig was :-)
Krijg ik zaterdag een reactie op mijn foto met de vraag of ze er geen 30 kan bestellen. Natuurlijk kan dat.... mogen het er dan ook 60 zijn???Ook goed, maar dat betekent wel even flink aan de slag. Ze moeten donderdag bij haar in huis zijn en dus morgen op de post!! Vanmiddag heb ik de hele middag achter de naaimachine gezeten, maar het is gelukt. 60 sleutelhangers zijn af!!
 
Posted by Picasa

Ik was achter de schermen al bezig met een webwinkeltje, maar was daar nog niet klaar mee. Er moeten nog wat meer artikelen in en ik wilde nog een kaartje ontwerpen. Door deze bestelling komt alles een beetje in een stroomversnelling, want de sleutelhangers worden vrijdag op een school weer doorverkocht met opbrengst voor een goed doel. Nou is dat natuurlijk een mooie kans om je winkeltje onder de aandacht te brengen en dus moest het kaartje ook vandaag af zijn zodat het mee kon met de bestelling!
Ik heb gisteren dus achter de computer een kaartje ontworpen en ik kan je vertellen dat valt nog niet mee, maar het is gelukt!
Wat het resultaat is blijft nog heel even geheim tot de winkel echt open is!!

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...